Önay Life Residence Projesi

İstanbul / Esenyurt

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 7,000 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Önay Garden Residence, Esenbahçe Konutları ve Önay Palmiye projelerine imza atan Önay Grup, Tuna Ev Ofis ile yeni proje için bir araya geldi. Önay Life Residence adı verilen proje, Esenyurt'ta İnnovia 3 projesinin hemen karşısında yükseliyor. Önay Life Residence'ta daireler ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 tipinde. Projede sadece 2 adet 3+1 bulunuyor. Daireler isteğe göre birleştirilerek daha büyük yaşam alanları elde edilebiliyor. Önay Life Residence'ta tüm dairelerin balkonları bulunuyor. Projede çocuklu aileler için kreş de inşa ediliyor. Proje tamamlandığında yatırım için ideal olan 1+1 dairelerin minimum 1.000 TL'den kiracı bulması bekleniyor. Eşyalı olarak kiraya verildiğinde ise bu rakam 1.300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Rezidans projesi olduğu için daireler, home ofis olarak da kiraya verilebilecek. 

ÖNTU Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bulut, Esenyurt’un geniş parkları, alışveriş merkezleri, yeni yolları, kavşakları ve çevre düzenlemeleriyle modern yaşamın ve İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bu bölgede birçok projeye ve ilklere imza attık. Daha önceleri hayata geçirdiğimiz projelerde de yatırımcımıza her zaman çok kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Öngörüm şu ki Esenyurt’un Beylikdüzü sınırında hayata geçireceğimiz Önay Life Residence projemiz, yakında açılacak olan Mahmutbey-Esenyurt Metro hattıyla birlikte yüzde 100 prim yapacak” dedi.

Şartname

Esenyurt'ta 7 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Önay Life Residence, L şeklinde tek blokta 442 daire ve 23 ticari üniteden meydana geliyor. 2 bodrum+zemin+25 katlı olan blokta 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Önay Life Residence'ta 2 adet 3+1 bulunuyor. 3+1'ler açık mutfaklı ve binaların giriş katında yer alıyor .Projedeki 1+1'ler 63 ila 70 metrekare, 2+1'ler 117 ila 151 metrekare, 3+1'ler ise 123 ila 126 metrekare olarak tasarlandı.

İstanbul / Esenyurt

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar onay life residence projesi ouml;nay garden residence esenbah ccedil;e konutlari ve ouml;nay palmiye projelerine imza atan ouml;nay grup tuna ev ofis ile yeni proje i ccedil;in bir araya geldi ouml;nay life residence adi verilen proje esenyurt #39;ta innovia 3 projesinin hemen karsisinda y uuml;kseliyor ouml;nay life residence #39;ta daireler agirlikli olarak 1 1 ve 2 1 tipinde projede sadece 2 adet 3 1 bulunuyor daireler istege gesenyurtesenyurtyesilkent mah konut projeleri Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar,onay,life,residence,projesi,önay,garden,residence,esenbahçe,konutlari,ve,önay,palmiye,projelerine,imza,atan,önay,grup,tuna,ev,ofis,ile,yeni,proje,için,bir,araya,geldi,önay,life,residence,adi,verilen,proje,esenyurt'ta,innovia,3,projesinin,hemen,karsisinda,yükseliyor,önay,life,residence'ta,daireler,agirlikli,olarak,1+1,ve,2+1,tipinde,projede,sadece,2,adet,3+1,bulunuyor,daireler,istege,g,esenyurt,esenyurt,yesilkent,mah,konut,projeleri, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar onay life residence projesi ouml;nay garden residence esenbah ccedil;e konutlari ve ouml;nay palmiye projelerine imza atan ouml;nay grup tuna ev ofis ile yeni proje i ccedil;in bir araya geldi ouml;nay life residence adi verilen proje esenyurt #39;ta innovia 3 projesinin hemen karsisinda y uuml;kseliyor ouml;nay life residence #39;ta daireler agirlikli olarak 1 1 ve 2 1 tipinde projede sadece 2 adet 3 1 bulunuyor daireler istege gesenyurtesenyurtyesilkent mah konut projeleri