DENİZ İSTANBUL SEDEF KONAKLARI

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 168,714 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

 

Deniz İstanbul’un değerine değer katacak Sedef Konakları etabımız 3+1 ve 4+1 apartman dairesi, 4+1 ve 6+1 villa seçenekleri ile görücüye çıktı.

 

Sedef Konakları etabı geniş balkonları, kullanışlı odaları, yüksek peyzaj oranı ile birlikte Deniz İstanbul’un huzurlu yaşam mottosunu devam ettirmektedir. Açık kapalı otoparkları, 7/24 güvenlik hizmetleri ve midclubs’a yakınlığı ile konfor açısından da son derece tatminkar...

 

Mercan Konaklarının lüks, konfor ve fonksiyonelliği konusundaki başarısını aynı şekilde devam ettiren Sedef Konakları’nda 193 m²’den 347 m²’ye kadar birçok daire ve villa seçeneği mevcut. Aile konsepti kriterlerine son derece uyumlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam için Sedef Konakları tam size göre..

 

Marina evleri konseptinin devamı niteliğindeki Sedef Villaları geniş bahçeleri, sessiz ve huzurlu manzarası ile tam size göre. Kafe ve Restoranlara yakınlığı, geniş spor imkanları ve harika deniz manzarası ile yaşam kalitenizi arttırmayı hedefliyor.

Olanaklar

İstanbul’un Marinalı Kasabasına, İstanbul’un en prestijli spor ve yaşam kulübü…

 

Açık kapalı yüzme havuzları

Sauna

Vitamin Bar

Tenis kortu

Masa tenisi

Sinema Odası

PlayStation Odası

Squash

gibi birçok özellik barındıran midclubs markası sadece Denizİstanbul sakinlerinin hizmetinde olacak

Fiyatlar

Güncel Fiyat Almak İçin Bizimle İletişime Geçiniz

İstanbul / Beylikdüzü

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar deniz istanbul sedef konaklari nbsp;deniz istanbul rsquo;un degerine deger katacak sedef konaklari etabimiz 3 1 ve 4 1 apartman dairesi 4 1 ve 6 1 villa se ccedil;enekleri ile g ouml;r uuml;c uuml;ye ccedil;ikti nbsp;sedef konaklari etabi genis balkonlari kullanisli odalari y uuml;ksek peyzaj orani ile birlikte deniz istanbul rsquo;un huzurlu yasam mottosunu devam ettirmektedir abeylikduzuyakuplumarmara mah konut projeleri Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar,deniz,istanbul,sedef,konaklari, deniz,istanbul’un,degerine,deger,katacak,sedef,konaklari,etabimiz,3+1,ve,4+1,apartman,dairesi,4+1,ve,6+1,villa,seçenekleri,ile,görücüye,çikti, sedef,konaklari,etabi,genis,balkonlari,kullanisli,odalari,yüksek,peyzaj,orani,ile,birlikte,deniz,istanbul’un,huzurlu,yasam,mottosunu,devam,ettirmektedir,a,beylikduzu,yakuplu,marmara,mah,konut,projeleri, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar deniz istanbul sedef konaklari nbsp;deniz istanbul rsquo;un degerine deger katacak sedef konaklari etabimiz 3 1 ve 4 1 apartman dairesi 4 1 ve 6 1 villa se ccedil;enekleri ile g ouml;r uuml;c uuml;ye ccedil;ikti nbsp;sedef konaklari etabi genis balkonlari kullanisli odalari y uuml;ksek peyzaj orani ile birlikte deniz istanbul rsquo;un huzurlu yasam mottosunu devam ettirmektedir abeylikduzuyakuplumarmara mah konut projeleri