BODRUM SATILIK VİLLALAR

Muğla / Bodrum

Proje Durumu: Hemen Teslim

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Muğla, 838.324 nüfusuyla Ege Bölgesi'nde, topraklarının küçük bir kısmı Akdeniz Bölgesi içine giren, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Marmaris, Datça ve Bodrum gibi tatil bölgeleri ile ünlü ildir. Merkez ilçeyle beraber 12 ilçe, 49 belediye ve 396 köy vardır.

İlin maden yatakları zengindir. Bu sektörde Yatağan linyit rezervleri ve Fethiye krom yatakları ilk kalemde sayılabilir. Muğla ayrıca önemli bir mermercilik merkezidir. Bu enerji ve madencilik üretim tesisleri dışında sanayiye dönük büyük girişimler bulunmamaktadır. Ekonomi özellikle turizm ve tarıma dayalıdır. Muğla ili tarımsal ürünlerinin çeşitliliği ile de dikkati çeker. Türkiye'de arıcılığın en önemli merkezlerinden biridir. Yörede hem arı hem de çam balı bulunmaktadır.

Muğla'nın Merkez dahil Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Milas, Ortaca, Ula ve Yatağan olmak üzere 12 ilçesi bulunmaktadır. Nüfus yoğunluğu Merkez, Fethiye ve Milas ilçelerinde görülmektedir.

Muğla'da kurulan Muğla Üniversitesi de 1992 yılından bu yana eğitim vermektedir.

Kiralık Daire MuğlaSatılık Daire MuğlaSahibinden Kiralık DaireSahibinden Satılık DaireSahibinden Kiralık Daire MuğlaSahibinden Satılık Daire MuğlaEmlak Ofisinden Kiralık Daire MuğlaEmlak Ofisinden Satılık Daire Muğla

 

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar bodrum satilik villalar mugla 838324 n uuml;fusuyla ege b ouml;lgesi #39;nde topraklarinin k uuml; ccedil; uuml;k bir kismi akdeniz b ouml;lgesi i ccedil;ine giren ortaca dalaman fethiye marmaris dat ccedil;a ve bodrum gibi tatil b ouml;lgeleri ile uuml;nl uuml; ildir merkez il ccedil;eyle beraber 12 il ccedil;e 49 belediye ve 396 k ouml;y vardirilin maden yataklari zengindir bu sekt ouml;rde yatagan linyit rezervleri ve fethiye krobodrum konut projeleri Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar,bodrum,satilik,villalar,mugla,838,324,nüfusuyla,ege,bölgesi'nde,topraklarinin,küçük,bir,kismi,akdeniz,bölgesi,içine,giren,ortaca,dalaman,fethiye,marmaris,datça,ve,bodrum,gibi,tatil,bölgeleri,ile,ünlü,ildir,merkez,ilçeyle,beraber,12,ilçe,49,belediye,ve,396,köy,vardir,ilin,maden,yataklari,zengindir,bu,sektörde,yatagan,linyit,rezervleri,ve,fethiye,kro,bodrum,,konut,projeleri, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar bodrum satilik villalar mugla 838324 n uuml;fusuyla ege b ouml;lgesi #39;nde topraklarinin k uuml; ccedil; uuml;k bir kismi akdeniz b ouml;lgesi i ccedil;ine giren ortaca dalaman fethiye marmaris dat ccedil;a ve bodrum gibi tatil b ouml;lgeleri ile uuml;nl uuml; ildir merkez il ccedil;eyle beraber 12 il ccedil;e 49 belediye ve 396 k ouml;y vardirilin maden yataklari zengindir bu sekt ouml;rde yatagan linyit rezervleri ve fethiye krobodrum konut projeleri